OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Sociale Kaart OnsOverbetuwe

Sociale Kaart: Overzicht van de gemeente voor bewoners over verenigingen, club's, bedrijven en zzp'ers op het gebied van gezondheid, onderwijs, vrije tijd, sport en cultuur.

Over Sociale Kaart

Buurt pluspunten
Overbetuwe heeft veel te bieden. Er zijn veel verenigingen en stichtingen. Ook op het gebied van gezondheid en onderwijs is er veel te vinden.
Werk
Sociale kaart (in een regio) beschrijft welke instellingen en personen op een bepaald terrein of onderwerp werkzaam zin, hun taken en activiteiten. In het kader van gezondheidsvoorlichting en gezondheidsbevordering omvat de sociale kaart niet alleen instellingen en activiteiten uit de gezondheidszorg, maar ook uit de sectoren welzijn, sport en onderwijs. Als beheerder van de Sociale Kaart van Overbetuwe ben ik het aanspreekpunt voor alle organisaties die op de sociale kaart staan of die nog erop willen. Ook zoek ik informatie op over organisaties om de kaart verder te vullen. Met een kwartaal mailing worden de organisaties gevraagd om de gegevens te conrtoleren en als nodig aan te passen. Zo proberen we de Sociale Kaart actueel te houden. Ik ben te bereiken via 0481-362905
Meer informatie
Ik hoop dat we het voor bewoners met een goed gevulde sociale kaart makkelijker kunnen maken om hun weg te vinden in eigen gemeente. Hartelijke groet, Christine

Pagina's

Berichten van Sociale Kaart

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.