OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Even voorstellen - LIN Huidverzorging

  • 233 weergaven

  • Nieuws

Bij Belinda kun je terecht voor verzorgde huid en ontspanningsmassage.

Wie ben jij? Omschrijf je zelf in één a twee zinnen.

Ik ben Belinda. Ik ben al ruim 15 jaar schoonheidsspecialiste en heb een eigen salon in de wijk Westeraam te Elst. Ook ontwikkel ik huidverzorgingsproducten onder de naam LIN Skincare.

Wat doe je? diensten / activiteiten

Ik ben gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering (microdermabrasie), verven van wimpers en epileren en verven van wenkbrauwen. Ook geef ik ontspannende lichaamsmassages.

Wat is je doelgroep? Wie zijn je leden?

Mijn doelgroep is iedereen tussen de 16 en de 100 jaar die een gezonde en verzorgde huid wil hebben en ook eens een uurtje lekker wil ontspannen.

Voor de bewoners van welk dorp in Overbetuwe bied je de diensten aan?

Voor de bewoners van alle dorpen.

Vertel een anekdote over een leuk contact (klant/cliënt/leden…)

Een jong meisje dat heel onzeker was door haar zeer onrustige huid (gezicht) heb ik kunnen helpen met microdermabrasie. Haar huid werd rustig en zij begon te stralen. Heel fijn dat ik haar heb kunnen helpen.

Welke tip geef je aan onze lezers mee? (kennis uit je vak; voor het dagelijks leven of must see/must be in Overbetuwe)

Gebruik huidverzorgingsproducten die echt wat doen voor je huid. Veel merken gebruiken ingrediënten die echt niet goed zijn voor je huid. Ik ben hier zelf heel scherp op.

Contact

Fortuna 64, 6661 JH Elst

0481-354413

linhuidverzorging.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.